McDonald’s Alkmaar Oost
McDonald’s Alkmaar Centrum Laat 148, 1811 ED Alkmaar
Victorie Plaza Terborchlaan 327, 1816MH Alkmaar
So Loving Laat 202, 1811EN Alkmaar
Narrenkap Gedempte Nieuwesloot 101-B, 1811 KR Alkmaar
Klimcentrum Alkmaar Marconistraat 5, 1821BX Alkmaar
Boules bar and bites Noorderkade 108, 1823CJ Alkmaar
Kings Inn Koningsstraat 6, 1811LV Alkmaar
Subway Alkmaar Olympiaweg 40, 1816MJ Alkmaar
McDonalds Alkmaar West Terborchlaan 202, 1816LE Alkmaar
Scrapyard Moersleutel Pettemerstraat 15, 1823CW Alkmaar
Aloha Café Verdronkenoord 121, 1811BD Alkmaar
Café Stapper Verdronkenoord 127, 1811BD Alkmaar
Café Paradiso Verdronkenoord 119, 1811BD Alkmaar

McDonald’s Alkmaar Oost

McDonald’s Alkmaar Centrum

Victorie Plaza

Victorie Plaza ligt vlakbij Inholland en heeft een prachtige actie voor onze Omnivas studenten. Bowl nu met 15% korting op 1 van de mooiste banen van Alkmaar. Ga met je vriendengroep en maak ze allemaal in!

So Loving

Het studentenleven gaat niet altijd over rozen, soms ook wel eens om de bijtjes. Toch lekker om dan gebruik te maken van je 15% studentenkorting bij So Loving in Alkmaar. Ga der eens langs met je (toekomstige) vriend/vriendin.

Narrenkap

Zoals je op de homepagina al kan zien, organiseren wij heel veel feesten. Soms is dit natuurlijk ook in Thema! De Narrenkap in Alkmaar geeft ons daarom 5% korting op het volledige assortiment. Toch mooi meegenomen!

Klimcentrum Alkmaar

Bij klimcentrum Alkmaar krijg je tot wel 50% korting als je met een groep van 4 gaat klimmen! Als jij je certificaat haalt krijg je ook nog eens een 10 rittenkaart en 20% korting op vrijklimmen! ben jij die student die naar de top wil klimmen? Ga er voor!

Boules bar and bites

Boules Bar and Bites geeft 50% korting op een Boules baan. Ga der gezellig langs voor wat hapjes en drankjes!

Kings Inn

Als je misschien nog zin heb in een ijskoud goedkoop pilsje, hier betaal je namelijk maar €1,50 voor het bier! Maar ook 20% korting op een kamer voor als je genoeg hebt gehad! 

Subway Alkmaar

15% korting op alle dagen!! Subway dat heel mooi gesitueerd is dichtbij Inholland sponsort 15% van jou lunch, ik zou zeggen doen!

McDonalds Alkmaar West

Alle vestigingen van Mc Donalds in Alkmaar geven 15% korting op jou snackies! Elke dag van week bij het laten zien van jou Omnivas pas. Ben je nog geen lid? wordt dat dan snel!

Scrapyard Moersleutel

Taproom Scrapyard in samenwerking met brouwerij Moersleutel hebben een mooie verassing voor Omnivas leden! Krijg nu 10% korting op het gehele assortiment speciaalbieren. Heb jij ze al geproeft? proef ze dan nu eens van de tap!

Aloha Café

Aloha Café is een gezellig en mooi thema café waar de drankjes heerlijk worden bereid door de bartenders. Krijg 10% korting op zowel cocktails als het eten. Daarnaast 23% korting op de rest van het assortiment. Een killer deal kan je wel zeggen!

Café Stapper

Café Stapper is al jaren een grote sponsor van Omnivas en nog steeds hebben we een killer deal. Elke dag kost je Jupiler pils maar 2,20! er is 1 kleine uitzondering. Op vrijdag en zaterdag gelden deze prijzen tot 23:00 daarna gewoon de reguliere prijzen. Kom jij feesten in het gezelligste café van Alkmaar?

Café Paradiso

Café Paradiso heeft diep in de buidel getast voor onze Omnivas studenten! Krijg 10% korting op eten en alle cocktails en voor het volledige verdere assortiment krijg je maar liefst 23% korting. Een gezellig avondje stappen wordt zo wel heel goedkoop!