Inschrijfformulier

Mede mogelijk gemaakt door Tamerinde!

Cursus ademhaling

Deze cursus wordt gegeven speciaal voor Omnivas leden.

Zin in een eye-opener over iets wat je al je hele leven doet? Kom op donderdag 3 april om 17.00 uur naar ons gratis college over ademhaling. Steven Zwerink, een goeroe in ademhaling, zal ons meenemen in de verborgen krachten van het functioneel ademhalen.

Waarom ademhalen belangrijk is: iedereen doet het, automatisch, maar hoe vaak staan we stil bij hoe het beter kan? Dat is een kunst en wetenschap die weinigen van ons echt beheersen. Laat Steven op deze avond je gids zijn.

Ontmoet Steven: hij is niet zomaar iemand. Met een schat aan kennis en ervaring in ademtechnieken, brengt Steven de wetenschap van ademen tot leven, op een manier die zowel boeiend als toegankelijk is.

Wat ontdek je? Dit 90-minuten durende college is een mix van theorie en veel praktijk. Je leert ademtechnieken die niet alleen je gezondheid ten goede komen, maar ook je dagelijkse leven een boost geven. Het is praktisch, direct toepasbaar en bovenal verhelderend.

Doe mee: mis deze kans niet om jezelf opnieuw uit te vinden door de kracht van ademhaling. Meld je nu aan en begin aan een reis die je kijk op ademen en leven zal veranderen.

Praktisch:
Datum: 3 april 2024
Tijd: 17.00 uur
Duur: +/- 90 minuten
Locatie: inHolland Alkmaar