Vrijdag 6 maart – Battle of the Sexes

6 maart barst de strijd weer los tussen de mannen en de vrouwen in de SooS! Welk geslacht zal triomfantelijk zijn en de eeuwige roem opstrijken? Wil jij nou ook bewijzen dat jouw geslacht op superieur is, kom dan om 17:00 langs de SooS!

Donderdag 12 maart – Hollandse avond

12 maart is gevuld met alle Hollandse hit en dit allemaal onder het genot van Hollandse dranken.
De host van deze avond is onze eigen Dion Kenter! En misschien krijgen we hem wel zo ver om een prachtig wijsje te zingen. De tap zal open gaan om 15:00 en deze zal open blijven tot 20:00.  

Vrijdag 13 maart – Familiedag

13 maart is de familiedag in de SooS en dit is precies wat het zegt dat het is, een familiedag (Duh). Dus neem je hele familie mee en laat ze onze prachtige sociëteit zien onder het genot van een drankje. Dit is ook de perfecte mogelijkheid om je familieleden te introduceren aan bijvoorbeeld: Mexen, Drieën en beerpong! Ook zal er een fotograaf aanwezig zijn met een polaroid camera, zodat je een prachtig aandenken krijgt van deze middag.
Deze middag begint om 15:00 maar uiteraard is de SooS al open vanaf 12:00. Kinderen tot en met 15 jaar mogen tot 17:00 aanwezig zijn.

 Vrijdag 20 maart – St. Patricksday

20 maart is het weer tijd voor het mooiste feest van het jaar: St. Patricksday! Dit is uiteraard gevuld met groen bier, (baby) Guinness, Bulmers en dit jaar ook Sweet leprechaun! Ook zullen alle Ierse hits uit de speakers van de SooS blèren, dus trek je groenste kleren uit en bereid je voor op een avond Ierse gezelligheid, en uiteraard zal het groene bier op 15:00 uit de tap van de soos komen.

Vrijdag 27 maart – Vertigo activiteit 

Op 27 maart is het alweer tijd voor de tweede Vertigo activiteit van het jaar! Het thema wordt bepaald door… jou! Ga snel naar www.facebook.com/VertigoAlkmaar en laat je stem horen. Tot 27 maart ?

EHBO

Goedkoop je EHBO? Lid van Omnivas? 75% korting?! Mail bestuur@omnivas.nl

Weekendweg

Even weg? Even geen huiswerk? feesten met je medenstudenten? Omnivas.nl/weekendweg/

De passponsoren

Café Stapper

Café Stapper geeft de leden van Omnivas een korting van maar liefst €2,- voor een Jupiler bier! Er is ook meer korting geldig dan alleen op het bier: Diverse drankjes, mixjes en shots hebben korting!
Op de Platte Stenenbrug in Alkmaar bevindt zich het gezellige, bruine Café Stapper. Dit is al jaren dé stamkroeg van Omnivas. Deze korting is alle dagen geldig, maar op de vrijdag en zaterdag alleen tot 23.00.

Café ’t Kooltuintje

Café ’t Kooltuintje geeft ook onze leden een korting van maar liefst €2,- voor een Jupiler bier! En ook hier is korting op diverse drankjes, mixjes en shots! Het voordeel is wel dat deze korting geldig is op alle dagen, om alle tijden. Vlak bij de Platte Stenenbrug in Alkmaar ligt ’t Kooltuintje op vier minuten lopen aan de gracht, in de buurt van de nacht Spar. Perfect gelegen als je liever naar een wat rustigere kroeg toe wilt gaan, inclusief een pooltafel!
Maar welke kroeg moet je nu kiezen om naar toe te gaan? Zoveel Omnivas korting!

Mc Donald’s Alkmaar West

Heb jij het al gezien? Met 15 minuten lopen ben je bij de Mc Donald’s bij De Meent! (Of één stop met de bus richting Egmond aan Zee) Dat wordt smullen, maar… Op vertoon van je Omnivaspas krijg je bij aankoop 15% korting op je bestelling.
De goeie voornemens van dit jaar, vliegen de deur uit!

Victorie Plaza

Een keertje geen zin om in de kroeg te staan met je vrienden? Naast de Mc Donald’s West is Victorie Plaza te vinden! Perfect voor als je met je dispuut bijvoorbeeld een baan wilt huren om te bowlen, met een lekker drankje erbij. Je krijgt namelijk ook hier 15% korting voor het huren van een baan en drinken op vertoon van je pas. Hier kan je namelijk een pitcher krijgen voor maar 10 euro!

Subway Alkmaar West

Als je de Mc Donald’s al gespot hebt, dan heb je waarschijnlijk ook de gloednieuwe Subway gezien! Voor als je je toch nog wilt houden aan die goeie voornemens ?. Met maar liefst 15% korting op je volgende sub heb je altijd een heerlijke lunch, en misschien nog goedkoper dan de kantine? Te vinden tegen over de Mc Donalds.

De Narrenkap

Hij is weer terug hoor! De Narrenkap! Voor als je er extra leuk uit wilt zien voor het volgende thema feestje van Omnivas, dan kan je hier langs voor je accessoires. Met 5% korting op alles in de winkel kan je er niet alleen geweldig uit zien, maar ook ontzettend gave cadeaus scoren! Het zit in het centrum achter de HEMA, in dezelfde straat als de snackbar Hap Wat. Als je toevallig in de buurt bent, is het zeker waard om een kijkje te nemen in de verbazingwekkende feestwereld.

Spotlight

Spotlight Alkmaar is een leuke bar waar je gezellig kunt ontbijten, lunchen en in het weekend zijn er meerdere mogelijkheden voor jouw eigen borrel of karaoke feest. Bij het vertonen van de ledenpas krijg je 10% korting op eten en drinken. Heerlijk als je even er tussen uit wilt voor een lunch of een drankje, het zit namelijk een paar minuten lopen af van het station, richting het centrum.
Spotlight heeft ook een speciale ruimte volledig ingericht voor karaoke, compleet met een lijst van 2000 mooie nummers. Bij de karaoke zit bier en wijn inbegrepen en is 2 uur lang te reserveren voor €29,95 p.p. Misschien leuk voor je volgende feestje?

So Loving

Oeh, dit is een spannende sponsor! So Loving is een geweldige winkel voor de ondeugende leden onder ons. Het assortiment varieert van condooms, speeltjes, outfits, eetbare glijmiddelen tot middeltjes tegen scheerirritaties. Met een huiselijk gevoel in de winkel en echt advies op maat, is het zeker waard om daar je 15% korting te besteden! De winkel zit aan de Laat, op de hoek in de buurt van de Kruidvat. Een aanrader voor als je advies wilt over het onderwerp waar wij zo nu en dan nog wat preuts over kunnen zijn, hihi.

Als intermediair voor bouw en industrie zorgt het bedrijf er al meer dan 20 jaar voor dat specialisten in de bouw, civiele techniek, werktuigbouwkunde, elektrotechniek en installatietechniek niet alleen een (nieuwe) baan krijgen maar een echte carrière.

Schone lucht. Daar draait het bij Interflow om. Met als doel om in verschillende omgevingen product- en persoonsbescherming te bieden. Interflow adviseert, ontwerpt, realiseert en valideert operatiekamers, cleanrooms en laminar flow units. Ze zijn altijd opzoek naar mensen om hun team aan te vullen. Heeft dit jouw interesse gewekt? Kom gerust eens kijken!