Feesten

Wij organiseren samen met het SAS geweldige feesten, kom jij ook?

Events

Wij organiseren bijvoorbeeld 2 maal per jaar een weekendje weg, zin om met jouw mede studenten Nederland onveilig te maken?

Korting

Wij hebben verschillende sponsoren die korting geven binnen alkmaar!

FAQ items aan het laden...

McDonald’s Alkmaar west

15% korting op alle dagen

Subway Alkmaar West

15% korting op alle dagen

Café Stapper

 €2,20 voor Jupiler bier! Er is ook meer korting geldig dan alleen op het bier: Diverse drankjes, mixjes en shots hebben korting! (alle dagen geldig behalve vrijdag en zaterdag tot 23:00)

Café ’t Kooltuintje

 korting van maar liefst 2,20 voor Jupiler bier! En ook hier is korting op diverse drankjes, mixjes en shots!

Klimcentrum Alkmaar

Voor groepen (4 of meer) krijg je een korting van 50%, dit is inclusief materiaal en begeleiding. Als je een certificaat behaald bij dit bedrijf krijg je een gratis 10 rittenkaart en 20% kortimng op onbegeleid klimmen. 

Kings Inn 

Als je misschien nog zin heb in een ijskoud goedkoop pilsje, hier betaal je namelijk maar €1,50 voor het bier! Maar ook 20% korting op een kamer voor als je genoeg hebt gehad! 

So Loving

Met een huiselijk gevoel (en een arsenaal aan speeltjes) in de winkel en echt advies op maat, is het zeker waard om daar je 15% korting te besteden!

Victorie Plaza

Hier 15% korting voor het huren van een baan en drinken op vertoon van je pas. Hier kan je namelijk een pitcher krijgen voor maar 10 euro!

De Narrenkap

Met 5% korting op alles in de winkel kan je er niet alleen geweldig uit zien, maar ook ontzettend gave cadeaus scoren!

FAQ items aan het laden...

Totaal

FAQ items aan het laden...

Onze sponsoren

Als intermediair voor bouw en industrie zorgen wij er al meer dan 20 jaar voor dat specialisten in de bouw, civiele techniek, werktuigbouwkunde, elektrotechniek en installatietechniek niet alleen een (nieuwe) baan krijgen maar een echte carriere.

En jij!

Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe sponsoren voor het ondersteunen van onze leden tijden hun studietijd. Heeft u interesse? Stuur ons een email op Bestuur@omnivas.nl

Locatie

Bergerweg 200, Alkmaar

E-mail

Bestuur@omnivas.nl

Instagram

@asvomnivas